Assistentes

Hermien

Hermien Hendrix - Reimert

In 2002 ben ik vol enthousiasme begonnen bij  Huisartsenpraktijk Jupiter’. Een nieuwe stap na jaren werken in ‘ons Dorp’ in Arnhem. Een van de mooie dingen van ons werk vind ik de band die je opbouwt met patienten. Als assistente ben je toch hun eerste aanspreekpunt in de de praktijk. Daarnaast is het zo dat na al die jaren geen enkele dag hetzelfde is, het blijft een verrassing en uitdaging wat de dag weer brengen zal. Naast mijn werk kan ik erg genieten van wandelen, een avondje naar het theater en weekendjes weg!

 

Janneke

Janneke Schluter - Vos

In 2007 heb ik stage gelopen bij huisartsenpraktijk ‘Jupiter’. Een leuke en gezellige praktijk. Toen er in 2009 een vacature vrij kwam aarzelde ik geen moment en heb ik gereageerd. Sinds mei 2009 ben ik 1 van de vaste assistentes. Naast de telefoon aannemen en adviezen geven maakt ons assistenten spreekuur mijn werk afwisselend en uitdagend. Ook het assisteren bij ingreepjes vind ik leuk om te doen. Inmiddels ben ik trotse moeder van ons zoontje Ties. Als vrijwilliger zet ik me in voor verschillende dingen rondom Lourdes, iets wat een speciale plaats heeft in mijn leven. Tot slot woon ik in het mooie Huissen.  

 

Elise

Elise van Eldik

Na 30 jaar als assistente in Arnhem te hebben gewerkt, ben ik i.v.m. een verhuizing naar Nieuw Dijk gestopt met werken. In 2012 werd ik gevraagd hier te komen invallen. Sinds die tijd ben ik als assistente met vakanties, ziekte of verlof beschikbaar om in te vallen in deze gezellige praktijk. Mijn vrije tijd vul ik met squashen, golfen en vollybal.